Eternittag

Skal du have nyt eternit tag? Hvorfor så ikke spare penge og tid? Indhent nemt og hurtigt op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt eternit tag. Tryk på den blå knap og gør det allerede i dag.

  Spar penge og tid

  Kompetente fagmænd

  100% uforpligtende

  Mulighed for ekspertrådgivning

FÅ TILBUD PÅ NYT TAG   

nyt eternittag

Spar penge

Dygtige håndværkere

100% uforpligtende

Sådan virker det

Eternittag pris

Hvad koster et nyt eternittag? Det spørgsmål har du sikkert allerede stillet dig selv. Prisen kommer selvfølgelig an på, hvilke materialer du gør brug af, samt om du vil lægge taget selv eller få en professionel til det.

Prisen er dog cirka 149 kroner pr. kvadratmeter, når man køber løse plader. Ønsker du ikke at lægge dit tag selv, så kan det være en rigtig god idé at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer.

For at du ikke selv skal kontakte alle byens taglæggere, kan du nemt og hurtigt indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud via vores samarbejdspartner 3byggetilbud.

Fordele ved at indhente flere tilbud

For at få en god eternittag pris, kan det være en god idé at indhente flere forskellige tilbud fra de bedste håndværkere nær dig. Dette kan 3byggetilbud.dk være dig meget behjælpelig, hvorfor vi også her på Hvadkosteretnyttag.dk har valgt dem som vores samarbejdspartner.

Ud over at spare tid fordi du ikke selv skal tage kontakt til byens håndværkere og taglæggere, er der faktisk også en del penge at spare, fordi taglæggerne godt ved, at de er i hård konkurrence om at få lov at lægge dit nye tag. Dette presser ofte prisen ned til din fordel, og hvem ønsker ikke at få et så billigt eternittag som muligt?

For at sikre at kvaliteten er i orden, samarbejder 3byggetilbud.dk kun med de bedste virksomheder i hele Danmark. Det er altså kun de dygtigste og mest kompetente firmaer, der får lov at byde ind på din opgave, og det er altså din sikkerhed for, at dit nye tag bliver lagt i den højest mulige kvalitet.

Hvad er et eternittag?

Overvejer du at få lagt et nyt tag, så er eternit bestemt en løsning, der er værd at overveje. Men hvad er et eternittag egentlig? Det kan du blive klogere på neden for, hvor du kan læse mere om det tekniske samt historien bag det.

En af de umiddelbare fordele er, at det er en af de billigste tagtyper, du kan få lagt overhoved. Men hvad er det, der gør prisen så lav?

Eternittaget har blevet udviklet i slutningen af 1800 tallet og er en tagtype, der har været kendt i Danmark længe. Kører man gennem diverse villa kvarterer, vil man derfor se mange tage af denne type. Eternit er fibercement, altså en cementplade, der er støbt i en form. For at give en bedre holdbarhed er cementpladen forstærket med fibre og resistens, der skal blandt andet skal være med til at forebygge alger og fugt.

Der har gennem tiden været meget snak om, hvor sunde de nu var. Dette skyldes at man i 1980’erne opdagede, at asbest var sundhedsfarligt. Dengang lavede man nemlig eternittagene af asbest, og der opstod derfor en stor ballade. Der benyttes i dag i stedet cellulose, der stadig har gjort, at tagtypen har beholdt sine stærke egenskaber.

Godt indeklima

Ønsker du et godt indeklima i din bolig, så er eternittag et oplagt valg. Den brugte fibercement giver nemlig egenskaber, der gør, at taget isolerer godt mod alger og fugt. Det er altså både et godt tag, hvis i er allergikere i husstanden, eller hvis i blot ønsker et bedre indeklima.

Taget isolerer også så godt, at det i mange tilfælde ikke er en nødvendighed at montere et undertag. Der kan altså være en god sum penge at spare her, ligesom der også er løn sparet til håndværkeren, fordi taget er så nemt at lægge på.

Den umiddelbare ulempe ved er, at holdbarheden ikke er på så lang som andre typer af tag. Holdbarheden er cirka 25 år.

Hvem er Hvadkosteretnyttag.dk?

Hos Hvadkosteretnyttag.dk ønsker vi at være dit første skridt på vejen mod en god proces. Vi ønsker at give dig alle de nødvendige informationer, som du skal bruge for at blive klædt godt på til at træffe beslutningen om, hvem der skal lægge dit nye tag.

Vi ønsker, at du får løst din opgave så hurtigt og billigt som muligt, og derfor benytter vi 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og hurtigt kan indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din tagopgave. For at sikre at kvaliteten er som du fortjener, samarbejder de kun med de bedste firmaer. Det kan vi stå indenfor, og derfor arbejder vi sammen med dem. Ønsker du flere informationer og mere viden omkring tag, anbefaler vi at du læser med på fanen “Gode råd” eller læser om nogle af de andre tagtyper.