Decra tag

Skal du have nyt decra tag? Så spar både tid og penge på dit tag ved indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud. Klik på den blå knap og kom i gang i dag. Det tager ikke mere end 5 minutter.

  Spar både penge og tid

  Dygtige fagmænd

  Det er 100% uforpligtende

  Få mulighed for ekspertrådgivning

FÅ TILBUD PÅ NYT TAG   

nyt decratag

Spar penge

Dygtige håndværkere

100% uforpligtende

Sådan virker det

Decra tag pris

Skal du have nyt decra tag, eller overvejer du at få det? Så er prisen selvfølgelig rigtig vigtig at kende til. Prisen på et nyt tag kommer an på mange ting. Først og fremmest kommer det an på, hvilke materiale du skal bruge, men også om du eventuelt skal have en håndværker til at lægge dit tag. Der vil nemlig her komme penge ind til løn, som du skal være opmærksom på.

Skal du have en dygtig håndværker til at lægge dit nye decra tag for dig, så kan markedet godt virke uoverskueligt, og det kan være svært at finde ud af, hvad en réel pris er. Derfor kan det give god mening at indhente flere forskellige tilbud, så du har noget at sammenligne med. Dette kan du gøre gennem 3byggetilbud.dk, hvor du kan få de dygtigste taglæggere fra dit lokalområde til at byde ind på din tagopgave.

Hos 3byggetilbud.dk skal du blot beskrive din opgave et sted, nemlig via deres online formular, og herefter sørger 3byggetilbud.dk for at indhente tilbuddene fra de bedste virksomheder i dit område. Ved at benytte denne metode, kan du altså få en god decra tag pris.

Der vil faktisk også ofte være penge at spare på din opgave, fordi at de dygtige taglæggere udemærket er bevidste om, at de er i hård konkurrence om at vinde din opgave. Dette påvirker altså ofte prisen, så den bliver billigere. Hvem ønsker ikke at få et nyt tag, så billigt som muligt? Dette kan du få ved at bestille flere tilbud på din opgave.

Du kan via nedenstående link eller de grønne knapper på denne side komme direkte til 3byggetilbuds hjemmeside, hvor du kan beskrive din opgave.

Få 3 uforpligtende tilbud her

Hvad er et decra tag?

Det er et ståltag, der består af mindre plader, der sættes sammen. Stålkernen i et decra tag er galvaniseret og efterfølgende belagt med farve stengranulat eller pulverlakering. Denne type af tag er rigtig populær i Danmark, og man støder da også på mange af denne type, hvis man bevæger sig rundt i de danske villakvarterer. Det er et meget flot ståltag, der går godt til den danske byggetradition og ikke mindst byggestil.

Nogle af de fordele der er ved et nyt decra tag er for eksempel den lange levetid og ikke mindst en stor farveægthed. En egenskab der sjældent ses ved andre tagtyper. Et tag der kan holde til det til tider barske danske klima, som vi godt kan have herhjemme.

Det er en form for tag, der både kan benyttes til nybyggeri men i den grad også til renovering. Dette skyldes den lette konstruktion, og renovering af for eksempel bølge- og skifereternittage kan tit sættes på dit nuværende tag direkte.

Nogle af de andre fordele, der er forbundet med et nyt decra tag er blandt andet, at det er lydabsoberende samt storm- og brandsikkert. Desuden er det også 100% tæt over for vand og sne. Det er let at have med at gøre, og ofte kan det faktisk lægges direkte på dit nuværende tag. Så er det også en tagtype, der tilbyder, at du kan være meget detaljeorienteret og tilpasse det design, du ønsker.

Du får blandt andet rig mulighed for at vælge imellem flere forskellige farver, og du kan derfor nemt finde den farve, der passer til dit hus. Du har også rig mulighed for at vælge, om dit nye decra tag skal være af stengranulat eller med malet overflade.

Der er 30 års garanti på decra tage. Taget har cirka været at finde i Danmark i 25 år.